Glad alla som har hjärtan-s dag!

175288-7

Glad alla hjärtan dag !
Idag är de alla hjärtans dag . Den firar alla i världen som har ett hjärta! Finns många som inte har de .. va tråkigt de måste ha de idag .. undra om de finns nån annan dag på året som heter typ, glad alla utan hjärtan-s dag. Ska kolla upp de snarast ! Återkommer med svar !
Jag har en tradition varje år på alla hjärtans dag. Kollar på p-film å käkar makaroner. Men blev lite ändringar på de idag. Bytte ut porrfilmen !! Brukar kolla på ridskolan men blev en annan. Fan den va riktigt bra må jag säga. Satt å käkade lite popcorn till filmen ! Min syrra sa till mig idag när vi kom in på sex-scener för de va en på tv,n . " Vet du sandra, en gång slog ja över kanal på tv,n å då va de en kille som slickade en tjej i röven å en kille som piskade henne" "de va as-äckligt" " varför slickade han bort hennes bajs" hmm. jag sa tyst å gick därifrån. diskussionen om blommor å bin får pappa ta. min version kommer kanske bli lite grov ... 

choklad-bajja-majja

175288-11

ÅÅ så fort jag ska sätta mig här å skriva så blir ja jämt kissinödi .. denna gången tror jag att ja ska sätta mig där uppe på bajja-majjan. satt där nere igår för den andra va upptagen.. de kom massa choklad eller nåt på mitt huvud när ja satt där under. va rätt gott men fick så ont i magen sen på kvällen .. tänkte undvika de annars kanske ja äter lika mkt idag igen. näää, måste på damernas nu . hörs å störs

jak er skollhett


hej hallå, hur må?
de va ikke idag du bloggen. de va igår vettu ! jag kan verkligen ikke sova inatt. antingen e de för att ja drack masse kaffe nyss eller för att ja sover i bastun. e veldi hett asså ! å då menar ja väldi hett . undra hur man säker den här värmen, tog me två dosor in som låg på bordet på tv-borde. men de funkar icke. kanske e slut på batteri eller nå! fundere på å gå ut å hämte lite snö. så kan ja lägga de här i bastun å typ rulla mig i sen om de blir för hett. fan va ja e smart ! ibland du, så e ja inte den du tror . jag har smarta sidor oxå. jag ser smartare ut än va jag är vettu!
nu vart de för hett här inne, måste ut å get some snow so i can have in here in the bast .. u !
we keep in touch. typ tomorrow eller nåt
sov så gott då!
puss från jag å sven, fast han sket i byxera å sprang hem  ...

så e de me de så de e me de som e!

175288-8

jaahaaaooop.
så sitter man här en natt till .. jag är den nya nattbloggaren eftersom de är då jag är vaken. har vänt på klockan helt. så nu står den upp och ner på golvet i mitt rum!
har börjat dricka en hel del coca cola på sistone, innan tyckte ja inte ens de va gott. men nu fasiken.  e stammis på statoil så får 10 % rabatt på colan, de e bra som fan!!  det här är en bild på mitt rum 8 timmar efter jag städat de. se så myche burkar redan ..
AJ
undra om de är farligt me människobett?
skulle testa hur hårt ja kunde bita mig i armen nu, å de började blöda, kanske inte va så bra. gör lite on fakastiskt!! kankske går över om ja häller lite cola på eller nåt!
nu ska ja plåstra om mitt bett sen ska ja kolla på en rulle på tv.n. inte vilken rulle som helst.
har ställt en toarulle på tv.n som ja ska kolla på!
!ciaoo aufwidersnitzel!

kådisar!

175288-7

Idag ska vi prata om kondomer som sätts på en killesm, hm, ja va ska vi kalla den ; dolmen, kåtpinne , petter niklas, klubban, joystick, pitten, dasen, dicken, kuken mfl ..


Kondomer kan ha olika färg, form och storlek och de kan kännas lite olika. Jag och en (han ville inte att ja skulle nämna namn ) har prövat nästan alla sorter, ska berätta lite vad ja tycker om dom!




Näcken Den knottriga kondomen, skönare för båda. Vet inte om ja tycker den e så skön. Kan inte vara bra att peela innuti sig så tog av kådisen å peelade mig me den i ansiktet. va väldigt bra faktiskt!
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Cho-San Den fjärilstunna kondomen, närmare kan man inte komma. Den här kondomen ska man använda om man vill bli me barn utan att våga/vilja säga de till sin pojkvän. Den spricker väldigt lätt.
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,05 mm


Nam Nam Kondomen med doft och smak av jordgubb. Hann käka upp den så kunde inte testa den.
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Easy .....lättare att rulla på. De kan man säga. Så fort den va på rullade den av lika fort så den gick inte heller å testa.
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Kung Fu Kondomen. En kondom för alla som håller på me kung fu. men vi då?
Längd: 180/185
Bredd: 53 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Black Jack Den svarta kondomen för festliga tillfällen. Vi som festar har oxå en kondom. Den svarta partykådisen. Jag trodde den skulle smaka lakrits men de gjorde den inte så ett minus där!
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Magic Kondomen som klämmer åt på bästa stället. Aa klämde lite för hårt så han fick blodstopp i dicken så blev akuten!
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Mamba
Kondomen som kramas, sitter som gjuten. Kan man säga ja! vi va tvugna att klippa bort den me sax. den satt verkligen som gjutet.
Längd: 175 mm
Bredd: 51 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Avanti Den starka plastkondomen. Lite för starkt material. vem vill nuppa me en centimeters tjock kondom?
Bredd: 64 mm


Okeido Den extra rymliga och säkra kondomen. En kondom för stora dickar. fick t.om plats me två st!
Längd: 190 mm
Bredd: 53 mm
Tjocklek: 0,07 mm


Profil Den skräddarsydda kondomen för ökad känsla. Vet inte om jag är för sydda kondomer. fick använda mycket glidmedel. hemmagjorda kondomer rekomenderas inte.
Längd: 185 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Euroglider.
Här är en komdom för de som ska glida i europa ett tag på semester eller liknande! Fett bra!
Längd: 205 mm
Bredd: 52 mm
Tjocklek: 0,06 mm


Systembolagskassen. Ett billigare alternativ. Kan användas flera gånger och den känns precis som en kondom. alltid i vägen!




Så slutsatsen blev .. i mig ! För jag valde till slut att köra utan.


oops

oops

me and my kex skulle  nog inte stått mot bilen igår . den va skitig så blev visst spår efter oss . farsan undrade vad fan jag hade gjort på hans bil ! jag skyllde allt på min lillsyrra, men han trodde mig inte .. hon e ju bara 10 år .. men haaaalllååå farsan !! började man inte göra sånt  i klass 3 ? .. kanske va sjuan föressten ..

tjolahopp

gummi å snopp . idag e ja uppe tidigt. brukar gå upp runt två annars så de känns fett me nice . tänkte tvätta lite å städa mitt rum nu när jag har så mycket tid på mig, å gå ut å gå en runda! har börjat äta nyttigt nu. tänkte fixa mig en tvättbräda tills sommarn! nä nu ska ja äta choklad .. hmpf, sallad menar ja!

175288-4
ps. jag menar ingen sånhär tvättbräda. ds